София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Как да “го” направите тихо: 6 съвета

Понякога обстоятелствата Ви задължават да намалите силата на звука.

Правенето на любов е чувствена афера, а понякога доста шумна и ако Вие и приятелката Ви обичате енергично да показвате емоциите си - това е абсолютно нормално.

Но понякога избликът на страст може да се случи в не съвсем подходящия момент.

За щастие, подобни досадни обстоятелства не означават, че трябва да прехвърлите Вашата „любовна сесия“ в друг, по-удобен момент. Просто се възползвайте от тези трикове и никой няма да разбере нищо.

1. Използвайте „тихи пози“

Колкото по-близо са телата Ви един до друг, толкова по-тих ще бъде процесът. Затова когато някой е наблизо си изберете пози, в които сте максимално близо.
Що се отнася до любимата "кучешка поза" ... Е, отложете я, докато не се усамотите.

2. Преместете се на пода (или купете ново легло)

Да, трудно е да няма шумолене и пляскане, но обикновено не тези звуци чуват съседите. По правило се чува скърцането на леглото и удрянето му по стената. Ако леглото Ви скърца силно и смазването му не помага, защо не се опитате да го направите на пода? Изградете си „гнездо“ от възглавници и одеяла и добавете разнообразие в интимната си рутина.

Като алтернатива, може да сложите няколко възглавници между леглото и стената, за да омекотите ударите. Също така инвестирайте в нова рамка за легло или матрак без пружини.

3. Превърнете го в игра

Мислите ли, че шпионските игри са само за деца? Те са добри и за похотливи възрастни. Представете си, че сте строго секретен агент под прикритие и единственият начин да разберете тайните на врага е да правите секс с него, но ако любовта Ви надхвърли определено ниво на шум, алармата ще се задейства!

Или просто организирайте състезание, за да разберете кой от Вас може да мълчи по-дълго време. Освен, че е забавно, това може да бъде ново чувствено преживяване.

4. Добавете малко BDSM

Ако и двамата отдавна искате да експериментирате с ленти или различни наустници, тогава е време да ги използвате не само като еротично допълнение, но и за намаляване на шума.

Въпреки това, преди да опитате това, ние Ви напомняме, че трябва да сте сигурни, че играта е безопасна, задайте граници и обсъдете невербалният сигнал за спиране с партньора си.

Купете Надуваем наустник от Sex Shop Cleopatra за съвсем ново изживяване по време на секс.

5. Отидете под душа

Правенето на любов под душа е много примамливо и освен това водата ще помогне да заглуши страстните Ви звуци. Но тъй като водата може да отмие естествения лубрикант и да създаде некомфортно триене, използвайте лубрикант на силиконова основа, който няма да се измие твърде бързо.

6. Накрая, говорете за това със съседите

Триковете, които помагат за по-тих секс са страхотни, но ако страстните Ви срещи са постоянни и се тревожите, че пречите по някакъв начин на хората до Вас, трябва да говорите с тях по тази тема.

Обикновен разговор ще Ви помогне заедно да изберете тактика, която ще удовлетвори всички страни и ще остави всякаква неудобство в миналото - може би ще се съгласите на някакъв знак, след който съседа ще си сложи слушалки против шум или „да отиде на разходка“ за час-два. Също така той може да Ви съобщи, че като цяло не обръща внимание на шума, идващ от Вас.