Категории

 

София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Трети в леглото: струва ли си този експеримент

Много сексуални фантазии остават плод на въображението, защото хората се притесняват да опитат нещо ново и различно. Нашата героиня, която ни сподели историята си взе своето решение по други причини.

„Не толкова отдавна проведох поредица от експерименти в отношенията. Инсталирах в телефона си приложения за запознанства и бях отворена за всяко добро изживяване.

Веднъж един бивш колега ми писа. С него в миналото имахме кратка афера. Покани ме да излезем и аз се съгласих, въпреки, че знаех, че е обвързан.

Отидохме на класическа среща с вечеря и кино. Полигамията беше обсъдена по време на вечерята и той призна, че едва ли ще се върне към моногамията, защото това е скучно. Кимнах, въпреки че лично аз харесвам класическата връзка, но тъй като в момента нямах и такава, бих пробвала нещо различно.

След филма излезнахме от киното и започнахме страстно да се целуваме, докато гаджето му не се обади. Следващите 15 минути той говореше по телефона, като постоянно ми се извиняваше.

Водя сравнително обикновен живот, без значение какво мислят другите. Ако харесвам някого, съм готов да се срещнем и да поговорим. Мога да ходя на срещи с различни хора, но ако се влюбя, останалите престават да съществуват.

Докато той говореше, аз си мислех, че случаен секс не е това, което искам. И когато той приключи с разговора и предложи да отидем в къщата му (по-точно на него и неговата приятелка), аз отговорих без колебание: „Не.“

Не защото не ми харесва идеята. Просто ми се стори, че това ще е просто любовна игра, лесно забавление, което със сигурност няма да доведе до нищо. Ако исках да разпусна, защо не? Но за търсене на обикновени отношения този вариант, разбира се, не е подходящ."