София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

6 Пози за първи анален секс

Ако решите, че е време да опитате нещо ново и да експериментирате, ето шест от най-добрите пози за първите Ви „игри в задния двор“. Вече сме писали за това милион пъти, но отново Ви напомняме, че за целта трябва да имате под ръка много лубрикант и всичко трябва да се прави възможно най-бавно.

"Планк"

В това положение можете просто да легнете, да се отпуснете и да се концентрирате върху усещанията си. В зависимост от това дали държите краката си събрани или ги разтворите, дълбочината на проникване ще се промени.

Тази поза няма да Ви е приятна, ако партньорът Ви има голям корем. Той ще окаже натиск върху гърба Ви с цялата си тежест.

Поза за анален секс "Планк"

"Костенурката"

Предимството на тази поза е, че е супер удобна за Вашият любовник. Той може да проникне много бавно и точно, като си помага с ръце и не се разсейва от нищо.

Минуси: Тази поза изисква известна гъвкавост от Вас и гърба Ви. Ако имате проблеми с гръбнака, е трудно да останете в това положение за по-дълго от няколко минути.

Поза за анален секс "Костенурка"

Анални "лъжици"

Класическа поза за първи анален секс. Нейните плюсове са, че тя е може би е една от най-интимните пози: докато сте прегърнати, той може нежно да Ви целуне по врата и да Ви погали по гърдите.

Поза за анален секс "Лъжици"

"Разчитай на мен"

Предимството на тази поза е, че трудно натоварвате гърба си с нея, имате възможност да се облегнете. Недостатъкът е, че не на всички им е удобна. Вие не контролирате особено дълбочината и скоростта на проникване, така че за по-добра комуникация ще трябва да общувате на глас.

Поза за анален секс "Разчитай на мен"

"Изправена"

Анален секс в изправено положение също е опция. Той е добър, защото всичко е във Вашите ръце. Е, не в ръцете, разбира се ... разбирате. Тази поза позволява пълна свобода на действие, например да се наведете напред, а той от своя страна може да гали клитора Ви.

Поза за анален секс "Изправена"

Минуси - позата не е възможно ако имате голяма разлика в ръста.

Добрата стара "кучешка поза"

Проста и приятна. Проникването е по-дълбоко, отколкото в "планк". С тази поза Вие сами можете да  "превключите скоростта."

Поза за анален секс "Кучешка"

Купете лубрикант за анален секс от Sex Shop Cleopatra, за да и се насладите максимално и да избегнете потенциален дискомфорт.