Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

8 Начина да развалите секса: какво не трябва да правите

Оценете тази статия
(0 Оценки)
8 Начина да развалите секса: какво не трябва да правите

И ето, че сте в леглото (или почти в леглото) и изглежда, че и двамата вече сте постигнали това, което сте искали. Но тук започва всичко и за една секунда сте в състояние да провалите всичко. За да се случи този взаимен щастлив край, опитайте се да не съсипете всичко по следните методи. Достатъчна е само една точка и тя вече си вика такси.

1. Неподходяща обстановка

Когато родителите Ви са в съседната стая стенете тихо или безшумно, гледайки тревожно към вратата. Домашни любимци, които хипнотизират леглото, също смущават момичетата в него.

Самотата в секса е задължителна, направете го без излишни участници и на тихо, уединено място. Само ако сексът в асансьора или в тоалетната на ресторанта не е Вашата съкровена мечта.

2. Прекалената романтика

На леглото са изсипани листенца от рози, нещо от Enigma свири, шампанско в чаши, а в главата на момичето е мисълта „ Защо по дяволите“.

Много по-добре е красиво бельо, свещ с аромат на канела или ванилия и разбира се, светлината: ако е прекалено светло в стаята, момичето ще започне да се притеснява от факта, че може да видите целулита й. Умерената светлина и страстта ще се увеличат пропорционално!

3. Липса на техника

Механичните триения със скоростта на блендер не са в състояние да вдигнат момиче до висотата на блаженството. Поддържайте ритъма, оставете го да трепери от вълнение и не спирайте в най-неподходящия момент. С хаотични движения и състезателни скорости няма да постигнете абсолютно нищо.

4. Небрежен външен вид

Тук всичко е "апетитно": мръсни нокти, обрасли интимни области, неподходящо бельо и всичко в този дух. Много е вероятно след някое от изброените да се стигне до бягство от леглото.

5. Незнание на женската физиология

Жените имат много неща: клитор, вагина и срамни устни. Би било чудесно да знаете къде точно е разположено всичко това, за да не действате неуверено. Вашите ръце, устни и език трябва да знаят точно какво правят.

Отделете достатъчно време за възбуда (не три минути целувки), разгорещете я качествено, не щадете никакви усилия и тогава тя няма да се налага да симулира оргазъм.

6. Говорене в неправилен момент

Свърши ли? Ами сега? А сега?

Да, може да се интересувате дали сте на прав път и дали й харесва случващото се, но е по-добре да наблюдавате езика на тялото: разширени зеници, бързо дишане и настръхнали зърна ще Ви кажат много повече.

7. Липса на контрацептиви

Да, ние сме наясно, че с презерватив е уж по-малко удоволствието (всъщност, не е задължително), но никой не иска да се лекува от нещо след мимолетно удоволствие. Безопасността от полово предавани болести и от нежелана бременност никога не трябва да се подценява. Винаги трябва да имате висококачествени презервативи, които не са чакали години преди да бъдат използвани.

Купете висококачествени презервативи от Sex Shop Cleopatra, за да сте напълно сигурни в безопасността по време на секс.

8. Прекалено консумиране на алкохол

Да, една чаша действа страхотно, но цяла бутилка със сигурност ще Ви лиши от магическите моменти. Няма нищо по-разочароващо от „летаргията на члена“, която се случва обикновенно след консумацията на толкова алкохол.