Категории

 

София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Как да говорим с партньора си за закупуването на секс играчки

Секс играчките са страхотни! Проучванията показват, че двойките, които са доволни от сексуалния си живот, също обичат играчки в спалнята. Но мъжете често протестират срещу „съперници“, а жените понякога дори се страхуват да предложат. 

Как се решавате на такъв експеримент

1. Хвалете отношенията си

Не е необходимо да започвате разговор с агресивно предложение, за да опитате да го навиете за секс играчка. Кажете, че сте много щастливи от връзката и се чувствате добре до него.

2. Успокойте го

Кажете му колко е добър в леглото, че харесвате всичко и колко обичате секса с него. Също, че секс играчката не е негов заместител и не представлява заплаха за Вашата интимност. Все пак вибраторът не носи кафе в леглото, не се прегръща, не вечеря с родителите Ви и не споделя плановете си с Вас.

Ако още не сте го убедили

1. Подчертайте, че играчката е допълнение

И не е заплаха за неговата мъжественост и никаква причина да се смята за лош любовник. Това е начин да увеличите удоволствието и за двама ви!

2. Потвърдете мнението си

Оставете го да прочете статия или да проучи ползите от секс играчките. Можете да му покажете видео в интернет за изкушенията на тази индустрия.

Разберете повече за секса и секс играчките в секс блога на Cleopatra.

3. Изберете играчка заедно

Няма нужда веднага да купувате огромен вибратор, а като за начало по-малък. Когато партньорът свикне, можете постепенно да разширите колекцията. Чудесен вариант е играчка, която се контролира дистанционно, както и играчка лично за него (например пенис ринг).