Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Сексуалните игри и сбъдване на вашите фантазии

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Сексуалните игри и сбъдване на вашите фантазии

Често партньорите в сексуалния живот искат да заздравят връзката си, изживявайки нещо ново и дори изключително.

Това е типично при двойки, които са женени от дълго време. И дори не е въпрос на удовлетворение; партньорите се стремят да получат нови, по-силни чувства. Можете да изпитате несравними удоволствия и незабравим оргазъм, като реализирате сексуалните си фантазии. По правило сексът в извънредни условия помага за това.

Не се страхувайте да експериментирате

Можете да фантазирате на сексуална тема за неопределено време, защото няма ограничения! Основното е да вземете предвид Вашите предпочитания и да се уверите, че сексуалният Ви партньор е напълно готов да реализира еротичната Ви фантазия. Действайте съгласувано, тогава мечтата ще бъде най-ценното от спомагателните методи за постигане на върха на удоволствието, което никога няма да забравите.

Има погрешно схващане, че само млади хора могат да си позволят еротични изживявания от различно естество и секс игри. Напротив, всичко това е необходимо за двойки, които живеят заедно от дълго време. Именно с такива двойки с времето любимата поза се превръща в навик и те срещат сексуалните иновации буквално „с враждебност“. Постепенно сексът се превръща в обикновено съпружеско задължение, той е скучен, монотонен, не носи радост.

Някои двойки се радват на продължителен секс с бавно темпо, те предпочитат да удължават удоволствието. Темпераментните партньори, напротив, обичат да правят секс бурно, често въвеждайки в него елемент на агресивност и изненади. Тези двойки обичат сексуални мини шоута, допълнени от секс играчки: белезници, камшици и др. Доставя им наслада да се нараняват и наказват един друг.

За да подсилите удоволствието, можете да използвате сатенени ленти или кожени белезници, които са страхотно допълнение към секса.

Купете белезници, въжета и други аксесоари от Sex Shop Cleopatra за максимална наслада

Реализирайте най-горещите си фантазии

Ролевите игри ще Ви помогнат да се отпуснете. Можете да измислите сценарий, да изберете костюми, да смените ролите и много други.

Често в сънищата мнозина виждат как правят секс на кухненската маса, в морето, в басейна, асансьора и т.н. Защо не го опитате? Ще се почувствате невероятно и ще го помните цял живот.

Вземете предвид желанието на другия. Не се страхувайте да сте откровени. Често сексуалните предпочитания и игри могат да Ви развълнуват дори повече от секса, а оргазъм може да се появи преди сексуален контакт. Най-важно е желанието и на двамата партньори и пълно доверие.