София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

Cleopatra е първия секс магазин в Glovo

Sex Shop Cleopatra вече предлага продуктите си за покупка в онлайн системата на Glovo България!

Партньорството се сключи през Октомври 2021 година и дава възможността да се извършва онлайн поръчка на секс играчки, стимуланти, лубриканти и козметика от секс магазина през платформата Glovo, която скоро придоби Foodpanda.

Това създава уникалната възможност да поръчвате любимите си продукти до врата с изключително бърза доставка!

Ние запазваме политиката си за 100% дискретна достаква и куриерите на Glovo не виждат продуктите и получават пакетите запечатани! За тях това е поредната доставка.

Пазарувай бързо и сигурно - избери над 2000 продукта

Системата на Glovo се запълва ежеседмично и се очаква да достигне до над 2000 артикула от всички категории на секс шоп Cleopatra:

  • вибратори;
  • дилда;
  • еротично бельо;
  • секс аптека;
  • секс играчки за мъже и жени;
  • и още.

Как да поръчаш от Cleopatra чрез Glovo?

Всеки желаещ да пазарува с доставка до 1 час от Glovo от нас, трябва да се регистрира през интернет сайта или мобилното приложение на Glovo, да въведе адреса си на доставка и да избере "Glovo Mall". Там ще откриете Клеопатра и при натискане върху нас ще видите нашите категории и продукти.

Еротичен магазин Cleopatra и Глово се стремят доставките да се осъществяват максимално бързо (до 1 час от момента на поръчка). Всички мерки за безопасност да се изпълняват, а при онлайн плащане клиентите да могат да използват и безконтактна доставка.