Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Какво да правим, ако презервативът остане вътре

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Какво да правим, ако презервативът остане вътре

Нещо се случи, сексът свърши, но не можете да намерите презерватива. Разровихте чаршафите и завивките, но не го намирате. Има само едно място, което все още не сте проверили.

Първият и основен съвет - успокойте се

Сериозно, няма място за паника. Не само за да не се изнервяте, но и за да могат мускулите на влагалището също да се отпуснат. Ако сте напрегнати, вагината се е свила, което затруднява изваждането на презерватива.
Ако вече сте се опитали да го извадите и не сте успели, просто забравете за него за известно време. Направете почивка. Не, че трябва да го държите дълго време там, но фактът, че е във вас половин час, няма да промени нищо. Дотогава използвайте добре това време и се отпуснете.

Използвайте пръстите си

Приклекнете и вижте дали можете да го извадите с върховете на пръстите си. Преди да направите това, отрежете ноктите и измийте ръцете си. Вкарайте един пръст във влагалището и се опитайте да притиснете презерватива към вагиналната стена. Ако не стане с един пръст, опитайте с два.
Най-важното е, да не използвате чужди предмети, като пинсета, ножица или нещо друго, което видите из стаята.

Сменете позицията си

Ако не можете да достигнете кондома и само леко го напипвате, сменете позицията си. Легнете по гръб, повдигнете бедрата си - това може леко да предвижи и ще можете да го извадите.
Ако това не се получи, тогава използвайте мускулите на влагалището. Възможно е така да успеете да го изтласкате навън.

Помощ от партньора ви

Ако не успеете сами, помолете партньора ви да погледне ситуацията „от друг ъгъл“. Спешните ситуации изискват спешни мерки и няма абсолютно нищо, от което да се срамувате.

Посетете лекар

Ако накрая, нито вие, нито вашият партньор успеете да извадите кондома, посетете гинеколог. Не се притеснявайте.

Дори ако сте успели да го извадите, първо внимателно го разгледайте и се уверете, че той не се е скъсал и няма останали парчета от него вътре. Второ, все още си струва да посетите лекар и да се изследвате за инфекция. И трето, най-вероятно това се е случило поради факта, че сте избрали грешен размер презерватив.

Купете презервативи от Sex Shop Cleopatra и се насладете на приятен и безопасен секс!