Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Как да подобрим секса: 7 лайфхака

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Как да подобрим секса: 7 лайфхака

За да започнете нов живот или да вземете важно решение, не е необходимо да чакате Нова година или понеделник. Например, можете да подобрите сексуалния си живот точно сега! Специалистите в секса и връзките разказват точно как да го превърнете в реалност.

 

1. Направете списък с експерименти

Добавете към него всичко, което някога сте искали да опитате, но сте забравяли или Ви е било срам да предложите. И най-важното - използвайте този списък!

 

2. Научете нещо ново за секса

Можете дори да отидете на курсове, но като се има предвид разнообразието от видеоклипове в интернет, можете да спестите пари и време. Или поне прочетете новините за последните постижения в областта на секс играчките, също е полезно. 
Добро място, от което можете да започнете е секс блог на Cleopatrabg.

 

3. Внимавайте за здравето си

Отидете при гинеколога, направете ултразвуково сканиране и мамография, вземете тестове за инфекции. Добре е да се знае, че няма проблеми, но е също толкова добре да се идентифицира болестта на ранен етап и да се излекува успешно.

 

4. Спрете да се разсейвате

Някои хора са толкова погълнати от телефоните и лаптопите, че понякога дори ги отвеждат в леглото! Няма нужда да го правите, по-добре се насладете на момента. В леглото няма да гледате Facebook. Ще правите секс!

 

5. Избягвайте рутината

Ако сте дълго време заедно, сексът може да бъде вече скучен. Опитайте ново място или поза, изненадайте се с нещо приятно, обновете колекцията си от секс играчки. Вероятно е време да закупите първия си вибратор.
Купи първи вибратор от Cleopatrabg ДНЕС!

 

6. Попитай какво иска

Звучи смешно, но много хора наистина се притесняват да говорят за това или просто да мълчат за своите желания. Говори с половинката си! Просто не се подигравайте с неговите идеи!

 

7. Махнете целия излишък от спалнята

Разхвърляното и затрупано пространство може да Ви отвлече вниманието от главното. Освен това, почистеният апартамент е красив! Дори да правите мръсен секс, гледайте да е чисто около вас.