Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

8 Знака, че харесва секса с вас

Оценете тази статия
(0 Оценки)
8 Знака, че харесва секса с вас

Хубаво е да знаете, че по време на секс и двамата се наслаждавате на процеса. Но как да сте съвсем сигурни, че той е доволен от всичко? Има няколко неща, които ще Ви подскажат - освен директен въпрос, който остава най-сигурният начин да разберете истината.

1. Близост

Ако Ви прегърне и се опита да бъдете възможно най-близо, тогава му харесва случващото се. Но тези действия могат просто да бъдат и промяна на позата за по-приятни действия.

2. Изражение на лицето

Най-често в лицето на партньора е изписано чувството му. Но ако сте заедно наскоро или умее да крие емоции си добре, този знак не е толкова надежден.

За още интересни теми посетете секс блога на Sex Shop Cleopatra!

3. Флирт

Ако той флиртува с Вас, докосва и целува Ви не само по време на секс, тогава, като цяло, всичко му харесва. Но някои може да не харесват близостта на публични места, затова е важно да го познавате характера му.

4. Звуци

По време на секс хората могат да издават различни звуци: въздишки, ръмжене, стонове или викове. Понякога звука е знак за наслада.

5. Чувства

Ако нещо Ви тревожи, споделете чувствата си. И това, което определено не бива да се прави, е да се съгласите на нещо неприятно, за да зарадвате партньора.

6. Прегръдки

Ако сте се прегърнали след секс и си говорите за всичко, това е знак, че му харесва. Ако не - това може да е част от характера му или може би знак, че нещо не му допада.

7. Контакт с очите

Ако търси контакт с очите, това е добър знак.

8. Оргазъм

Разбира се, в повечето случаи наличието на оргазъм показва, че партньорът е бил доволен от всичко. Но има и такива, когато това е само механично "освобождаване на парата".