София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

10 Мнения на мъже за опитни жени в секса

Сексът с нов партньор винаги е предизвикателство. Все още не знаете предпочитанията си, а първият секс може да е много странен. И как да разберем кой от вас е по-опитен, как се проявява това? Това казват мъжете.

Какво казват мъжете?

"Опитната жена знае какво иска - и как. Тя не се страхува да изрази желанията си, така че да е разбираема. Не се срамува за глупости. Готов съм на всичко за такива жени." - Антон, на 30 години.
"Жена с опит не се притеснява да изпробва нови неща и да говори за това, което не харесва. Няма нужда да определяте граници с нея - те вече съществуват. " - Николай, на 25 години.
"Ако се случи нещо странно и тя се смее и не прави това в проблем, значи тя има опит." - Майкъл, на 31 години.
"Опитът не е само в броя на партньорите. Моето момиче беше девствена, но тя знаеше много добре какво иска и това беше чудесно." - Петър, на 32 години.
"Сексът с опитен партньор е като състезание с висока скорост, където не се страхувате да опитате нови траектории. И неопитните ви очакват да правите всичко добре, но тя не прави нищо." - Денис, на 35 години.
"Опитът няма нищо общо с това как човек е в леглото. Имах различни възможности. Освен ако умелото момиче не се колебае да се съблече." - Виктор, на 29 години.
"Опитните жени често разчитат на това, което работи с бившия им, и аз обичам да измислям нещо собствено." - Игор, на 30 години.
"Струва ми се важно да разбера, че сексът не винаги е съвършен. Ако тя го разбира - добре, ако не - тогава изглежда странно. Това е важна част от сексуалния опит. " - Максим, на 35 години.
"Опитната жена знае, че човек може да се държи по различен начин с различни партньори и не почива на една стратегия." - Кирил, 27 години.
"За мен разликата е, че неопитни казват: „Лошо“, и са изпитали: „Лошо, но знам как да го оправя“. Въпреки, че обикновено всичко е наред! ” - Яни, на 32 години.

Какво разбираме до тук?

Мъжете ясно изразиха мненията си. Отговорите показват, че мъжете харесват опитни жени, които:

  • знаят какво искат;
  • изразяват желанията си;
  • не се притесняват;
  • не се срамуват от сексуалността си;
  • знаят, че сексът не е съвършен;
  • не приемат всичко насериозно.

Какво ще ни посъветва Cleopatrabg?

Да се отпуснете. Кратко, точно и ясно. Както става ясно опитът не идва от броя на партньорите или от сложността на сексуалните забавления. Мъжете ясно заявяват, че обичат жени, които не си поставят граници, изразяват своите желания и не се притесняват да го заявят.
Веднъж щом успеете да се отпуснете, ще откриете, че сексът е бил скучен до сега.