fbpx

Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

10 Мъжки желания в леглото

Оценете тази статия
(0 Оценки)
10 Мъжки желания в леглото

Всички имат различни сексуални нужди и предпочитания. Но след като са интервюирали много мъже, сексолозите разкриват няколко от най-често срещаните мъжки желания.

1. Жена, която е в състояние да се възбуди

Да, обикновено жените се нуждаят от повече време, за да започнат. И въпреки че един любящ мъж е готов да Ви вземе на ръце и да Ви закара в страната на удоволствията стъпка по стъпка, той би предпочел сами да стигнете до това настроение.

Опитайте да се черпите вдъхновение от същите източници, когато го правите сами. Затворете очи и мечтайте.

Купете възбуждащи средства за жена от Sex Shop Cleopatra за по-страстни моменти!

2. Сексът да е забавен

Перфектният секс е само по филмите. В реалния живот има много комични моменти, неудобни пози, удряне на глави една в друга... И какво? В такива моменти е важно да можете да се смеете и да продължите напред. Игриви залози, при които губещият изпълнява сексуалната прищявка на победителя, също ще бъде добра идея.

3. Жените да казват това, от което се нуждаят

Много жени искат да прочитат желанията им само с поглед, но уви, това е рядко качество.

4. Искат да гледат

„Веднъж, когато правехме секс, приятелката ми ме закара пред огледалото, за да можем да се видим в процеса. Беше много секси, но още по-вълнуващо ми беше колко много тя се възбуди от това." - Теодор - 21 г.

5. Искат да поемете контрола

Жените често се страхуват да се отворят напълно в една връзка, за да не разрушат образа на „доброто момиче“. Но мъжете искат да видят и другата Ви страна. Покажете колко много обичате секса с него. Инициативата ще свърши страхотна работа.

6. Да изпитат нещо в стил „Леле, какво беше това?“

Искате ли да бъдете специална за него? Изненадайте го с нещо, което никога няма да забрави. Не е задължително да наблягате на акробатиката. Например качествен орален секс ще свърши чудесна работа.

7. Разнообразие

Всички промени в обичайния сценарий (каквото и да промените: скорост, сила или поза) ще направят действието по-интересно и приятно. Разнообразието държи мъжа въодушевен, защото той не знае какво да очаква.

8. Изненадващ секс

Връщате се от ресторант. Отбийте те в близкия парк и се насладете на страстен секс в колата.

9. Искат да Ви притежават

Най-добрият начин да събудите сексуалния звяр в мъжа. Понякога има нужда да прояви примитивна и животинска страст с Вас, но трябва да знае, че и Вие искате това. Страстно целунете мъжа си, а после отстъпете и му кажете, че ако иска повече, трябва да дойде и да си го вземе.

10. Понякога иска да не прави нищо

От друга страна, понякога мъжът предпочита просто да лежи по гръб и да се забавлява, Вие му задоволявате сексуалните желания. Това също е много често срещана мъжка фантазия.