Категории

 

София 1700, ул. "Проф. д-р. Иван Странски" 1 В

6 Секси занимания за двойки

Малко въображение и ще разнообразите нормалните си дни, превръщайки ги в празник. Ето няколко идеи как да направите това:

1. Секси "морска битка"

Вземете лист хартия и нарисувайте тялото си: отпред и отзад. След това маркирайте с точка 10 от ерогенните си зони. Скрийте листовете и започнете да гадаете на свой ред, целувайки се един друг.

Този, който пръв отгатне всичките 10 точки, ще получи бонус: изпълнение на сексуално желание.

2. Планове за утре

Разменете телефоните си и задайте напомняния, аларми,задачи с интимни желания, например: „Искам масаж, на голо.”  До вечерта ще разпалят въображението Ви, докато двамата най-накрая стигнете до спалнята.

3. Изтеглете късмета си

Нека всеки запише желанията си на малки парчета хартия и ги разбъркайте. Теглете ги едно по едно и ги изпълнявайте.

4. Еротична история

Вземете лист хартия и напишете върху него първия ред от Вашето желание , например: „Приготвила съм гореща вана и паля ароматна свещ. Предайте листа на партньора Ви и нека да продължи. Например „Влизам във ваната при теб, започвам да галя гърдите ти, докато те целувам по врата“. След като завършите историята, незабавно я направете реалност!

Купете соли за вана от Sex Shop Cleopatra и се насладете на мокри забавления!

5. Нощ с "непознат"

Уговорете се с половинката да се срещнете в бар (клуб, кафе). Дръжте се така, сякаш се виждате за първи път и просто сте решили да се опознаете. Флиртувайте и танцувайте, сякаш се опитвате да се съблазните. Нека другите започнат да Ви коментират: важното е, че се чувствате добре.

6. Наблюдател

Загасете лампите, пуснете подходяща музика и хвърлете монета: кой от Вас ще бъде наблюдател? Този, на когото се падне тази роля,се  настанява удобно, а другия ляга на леглото. Наблюдателят дава заповеди: какво трябва да направи партньорът му? Например да свали нещо от облеклото си, да заемете определена поза, да се докоснете на определено място.