Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

6 Причини, които влияят върху сексуалното желание при мъжете

Оценете тази статия
(0 Оценки)
6 Причини, които влияят върху сексуалното желание при мъжете

Може би няма нищо по-тревожно и тъжно от това да разберете, че партньор Ви е загубил интерес към секса. Когато той каже, че е много уморен или изобщо не се интересува от секс вече няколко месеца, започвате да мислите, че той е нещастен, престанал е да Ви обича или Ви изневерява. Защо това се случва и какво трябва да се направи в този случай?
Експертите твърдят, че човек не трябва постоянно да иска секс. И не е нужно да търсите вина в себе си или да подготвяте документите за развод. Сексуалното влечение може да се промени, особено ако сте заедно от много години. Но си струва да разберете причините за това и да работите по отстраняването им взаимно.

1. Той се интересува от нещо друго

Ако работи усилено, тогава може да не иска секс след като се прибере у дома. При продължителна връзка човек се интересува не само от секс, но и от работата си или от ново хоби.

Решение: планирайте секса си предварително, например в събота вечер, когато децата спят, а утре е почивен ден.

2. Той има здравословен проблем

Може би партньорът Ви има еректилна дисфункция или проблеми с простатата и това се отразява на сексуалния Ви живот. Но сексът не се ограничава до проникване, той означава много различни интимни неща. И ако партньорът получи някаква неприятна диагноза, дайте му морална подкрепа и покажете чувствата си.

Решение: Потърсете нови начини да бъдете интимни, в зависимост от случилото се.

3. Отношенията са станали платонични

С годините всичко става познато и предсказуемо. Сексът понякога изчезва напълно поради различни фактори (било то работа или домакински задължения) и отношенията Ви се превръщат в приятелство.

Решение: върнете интимността! Това не е моментален процес, а стъпка по стъпка: еротично съобщение, лек флирт и не забравяйте да намерите време да бъдете заедно, без да се разсейвате от нищо излишно.

4. Стрес

Някои периоди от живота носят много стрес. Мъжете често се притесняват за работа или пари, особено ако е преживял неочаквано уволнение.

Решение: помогнете му да премине през това и когато трудностите останат на заден план, интимността ще се върне в живота Ви.

5. Не обича да поема инициативата

Противно на общоприетото схващане, не всички мъже са готови да Ви "почват" от вратата. Ако поемете контрола, няма нищо лошо в това!

Решение: вземете нещата в свои ръце и не приемайте, че той не иска да прави секс.

6. Има ниско либидо

Генетика, външни фактори - всичко оказва влияние върху самочувствието на мъжете.

Решение: потърсете нови начини за изразяване на чувства в леглото - от ролеви игри до еротичен масаж. И най-важното: не избягвайте проблема!

Купете секс игри от Sex Shop Cleopatra, за да разнообразите сексуалния си живот!