Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Вибратор Volta G5 - ревю

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Вибратор Volta G5 - ревю

Уникалният дизайн на тази играчка обещава, че всеки може да й се наслади. Подобно на немските автомобили, немските секс играчки също са страхотни и качествени!

Купи вибратор Volta G5 от Sex Shop Cleopatra и се отдайте на невероятна наслада!

Кратка характеристика:
име: Volta
тип: вибратор
производител: Fun Factory
сърца: 5 сърца
звезди: 5 звезди
палавост: 3 дявола
вибрация: 5 коли
шум: 4 пчели
специални характеристики: презареждаща се играчка, водоустойчива, уникален дизайн

Първо впечатление

Вибраторът Volta от Fun Factory не е оформен като повечето секс играчки. Той наподобява на лале, с дебело тяло, което завършва с два накрайника, наподобяващи венчелистчета. Играчката е дълга 19 см, но вероятно няма да я използвате за проникване. Нищо не пречи, но предвидената употреба е за стимулиране на клитора, срамните устни, зърната или пениса. Тази играчка е универсална. Лесна е за държане и ергономична, с ринг да поставите пръстите или палеца си.

Както всички играчки на Fun Factory и тази е изработена от 100% медицински силикон, безопасна за тялото, чувства се страхотно и е лесен за почистване. Само не дръжте този вибратор под леглото, защото е магнит за прах. После ще трябва много старателно да го почистите.

Играчката трябва да се зарежда от 4 до 6 часа първия път. Едно зареждане гарантира 45 минути игра на висока скорост. Зарядното устройство е магнитно и се включва към всеки USB порт. Бонус: Включеното ръководство описва подробно какво означават всички мигащи светлини по време на зареждане. Тази играчка Ви позволява да знаете кога е почти изтощен, кога е наполовина зареден и кога е напълно зареден!

Притежава режим на заключване. За да го отключите е необходимо да натиснете бутоните "+" и "Fun" заедно за половин секунда, а за да го заключите "-" и "Fun".

Режимите на вибрации са следните:
- най-леки вибрации;
- леки вибрации;
- вибрации от средно ниво (при включване се активира този режим);
- силни вибрации;
- по-силни вибрации;
- най-силни вибрации;
- вълни;
- по-бързи вълни;
- най-бързи вълни;
- пулсация;
- по-бърза пулсация;
- режим, наподобяващ тласък;

Употреба

Сега за забавната част, използването! Тази играчка е толкова универсална. Имитира орален секс по-добре от всяка друга играчка. Вибрациите засягат двете венчелистчета на върха на играчката, карайки ги да се движат напред-назад. Тази играчка се чувства като език, движещ се срещу клитора. Ще се почувствате невероятно!

Можете също да използвате венчелистчетата, за да стимулирате срамните устни. Volta може да се използва като вид заек, като единият връх е поставен върху клитора, а другият на входа на влагалището. (Това е чудесен начин за постигане на вагинален оргазъм!) Опитайте да го използвате, за да стимулирате зърната или пениса на партньора си.

Тъй като тази играчка е направена от силикон, когато използвате лубрикант, изберете такъв на водна основа. Силиконовите лубриканти могат да влошат качеството на материала.

 

Грижи и почистване

Отново, тази играчка е магнит за прах. Препоръчваме копринена торбичка, за да запазите тази играчка.

За почистване измийте със сапун и топла вода или специални почистващи средства. Волта е водоустойчива секс играчка, така че не се колебайте да я потапяте във водата, за да й се наслаждавате по всевъзможни начини.

Плюсове и минуси

Плюсове:
- уникален дизайн;
- водоустойчив;
- мощен;
- презареждащ се;
- универсален и много други.

Минуси:
- магнит за прах.