Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Всичко, което трябва да знаете за различните видове вибратори

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Всичко, което трябва да знаете за различните видове вибратори

Ако погледнем назад във времето, ще видим, че нямаше никакво разнообразие от вибратори. Дори съществуващите бяха елементарни, простовати и не толкова симпатични.

В наши дни има много по-голям избор, както от към цени, така и от към функции. Има технологичен ренесанс и в сферата на секс играчките. Дните на традиционните вибратори е отминало. Днес има такива, които дори се свързват чрез Bluetooth към телефона или реагират на ритъма на музиката от плейлиста Ви.

Купете висококачествени вибратори от Sex Shop Cleopatra и се насладете на незабравими моменти!

Въпреки, че това е страхотно, става много по-трудно да се избере вибратор. Съставили сме списък с плюсове и минуси на различните видове стимулатори:

Мини вибратори

Плюсове: Мини вибраторите са се превърнали в едни от най-популярните, които се предлагат заради дискретността им. Те са невероятни, ако често пътувате, защото спокойно можете да си ги носите в дамската чанта. Също така, те могат да бъдат полезни, ако харесвате стимулирането на клитора.

Минуси: Докато мини вибраторите са страхотни за стимулиране на клитора, те не могат да направят много повече от това. По-голямата част от тях не са много мощни.

Реалистични вибратори

Плюсове: Те са идеалната опция за начинаещи, тъй като могат да се използват както за външна, така и за вътрешна стимулация. Можете да ги използвате по време на секс или самостоятелно. 

Минуси: През годините има голям технологичен напредък на вибраторите, но реалистичните вибратори не са се променили много. Простотата обаче може да бъде добра. Всичко зависи от личните предпочитания.

Вибратори за G-точка

Плюсове: Тези вибратори се разпознават по тяхната извита форма. Те са чудесни за самостоятелна игра, защото могат да стимулират нужното място, без партньор.

Минуси: Ако не сте свикнали да се стимулира G-точката Ви, може да се почувствате малко странно. Няма да знаете, докато все пак не опитате! Някои просто предпочитат усещането за реалистичен вибратор вътре в тях.

Масажори

Плюсове: Ако сте от типа потребители, които се нуждаят от известна мощност, масажорите са идеални за Вас. Също така, има много приставки за тях, което означава, че те могат да бъдат използвани за повече от клитор стимулатори.

Минуси: Не всяка жена ще хареса мощността, която масажорите имат, особено начинаещите. 

 

Мултифункционални вибратори

Плюсове: Тези вибратори са кралете на соловите игри. Те стимулират едновременно клитора и вагината. Също могат да имат извита форма, за масажиране на G-точката. 

Минуси: Поради факта, че тези вибратори имат обикновено по 2 мотора и повече функции, могат да са по-скъпи от другите. Но определено си струват парите.

Вибратори за двойки

Плюсове: Това са сравнително нов тип вибратори, които се използват по време на секс, за да се почувстват и двамата партньори по-добре. Те със сигурност ще Ви накарат Ви пренесат на следващо ниво на наслада.

Минуси: Някои могат да бъдат неудобни, в зависимост от позата.

Масажори на простатата

Плюсове: Те ще помогнат на мъжете да изживеят невероятни оргазми, които никога не биха могли да получат при нормален секс. Някои потребители дори могат да получат множество оргазми чрез масажиране на P-точката и това наистина е една от най-добрите скрити тайни.

Минуси: Те са само за мъже.