Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Какъв ще бъде сексът в бъдещето: 8 версии, фантастични и не толкова

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Какъв ще бъде сексът в бъдещето: 8 версии, фантастични и не толкова

Мислили ли сте какъв ще бъде секса през 2080 г.? За това как да настроите робота си за поза 69 или костюмът за виртуална реалност, за да стимулирате G-точкатa, ако съпругът Ви работи в марсианска база и поддържате отношения от разстояние? Ето няколко научни предположения за това какъв ще бъде интимният живот в бъдеще.

1. Всеки ще има секс робот

Няма нужда да търсите в клубове или в мобилни приложения. Няма да има случайни връзки само за секс. Всичко, което е необходимо, ще се прави от робот.

Или може би винаги сте искали да опитате нещо ново, но се страхувахте да предложите на любимия си? За този случай ще се изобретят хуманоидни роботи, оборудвани с изкуствен интелект, който ще Ви се подчинява за всичко.

Как това ще се отрази на човешките отношения, когато вместо да се опитаме да намерим общ език, ще прибегнем до помощта на бездушни устройства? Можем само да предполагаме.

2. Истинското физическо докосване може да бъде заменено с виртуално

Дори ако любимият Ви човек е далеч, все пак можете да правите любов с ултра правдоподобни костюми за виртуална реалност, които имитират докосвания.

3. Виртуална проституция

Ако телефонът и интернет доведоха до появата на телефонен секс и видео чатове, тогава какви възможности за тази индустрия отваря виртуалната реалност? Плюс - безопасността на сексуалните отношения, взаимната анонимност, невъзможността за непланирана бременност.

4. Професията „венеролог“ ще изчезне

Поради факта, че случайните контакти могат лесно да бъдат заменени с виртуални или роботизирани, броят на полово предаваните болести значително ще намалее.

5. Отношенията от разстояние ще се превърнат в нещо нормално

Тайната отново се крие във възможностите за виртуален секс или всякакви други виртуални тактилни контакти, като прегръдки или дори игра на тенис.

6. Полът, сексуалната ориентация, външният вид и възрастта ще станат маловажни

Тъй като компютърна програма е в състояние да генерира всякакви предпочитани характеристики. Всъщност всички можем да станем герои в плашещо реалистичната игра на Сим Сити.

И какво ще се случи с обикновените човешки отношения, когато високите технологии проникнат дълбоко в интимната сфера? Ще се превърнат ли във врагове на тегнологиите, тези които предпочитат старите отношения?

Д-р Лора Берман в статия в The Wall Street Journal уверява, че естественото желание на човешката природа да възстанови равновесието ще надделее и традиционните форми на взаимоотношения няма да стигнат толкова далече. Да се ​​надяваме, че някак не искаме нашите потомци да живеят в свят на антиутопия.

7. Мозъчно стимулиране в сексуален аспект

И д-р Берман обещава, че „нашето разбиране за невробиологията на секса ще доведе до нови възможности за директно стимулиране на мозъка, за да получим спиращо дъха сексуално удоволствие без физически контакт“.

Просто казано, в мозъка се имплантира електрод, натиска се бутон - и ето го, приказен оргазъм!

8. Настъпва фармацевтична революция

Вместо съмнителната "женска виагра" ще се появят лекарства, които наистина лекуват женската сексуална дисфункция.

Производителите на лекарства отдавна работят за създаването на мъжки противозачатъчни таблетки, тогава скоро никой няма да се изненада да чуе от жена в аптека: „Искам виагра за мен и противозачатъчни таблетки за съпруга ми.“