Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Наистина ли е важно да поемете контрола в леглото

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Наистина ли е важно да поемете контрола в леглото

Списания, телевизионни предавания, секс експерти - всички дават безброй съвети, които трябва да следвате, за да сте чудесни в леглото. Все пак едно нещо, което винаги остава някак сиво, е необходимостта да се поеме контрол. Някои хора казват, че ключът към доброто преживяване в леглото е в това, да загубите контрол и да оставите ритъма да Ви води. Други твърдят, че няма нищо по-секси от някой, който знае какво иска и не се страхува да го покаже. Важността на контрола в леглото зависи от самия човек. Ето някои плюсове и минуси:

Защо поемането на контрол в леглото е добро нещо

Може би е време да вземете юздите в свои ръце. Ако знаете какво искате и как да го получите, тогава можете да използвате това, за да напътствате партньора си. Сексът трябва да бъде приятен и за двете страни и това означава, че и двамата трябва стигнете до оргазъм. Поемайки контрол, от Вас зависи да насочите партньора си към нещата, които Ви харесват и които не. От пози, които Ви карат да стенете, до тези, които изобщо не предизвикват никаква страст у Вас, поемането на контрол е свързано с удоволствие.

През повечето време хората не поемат контрола, тъй като смятат, че партньорът им е по-опитен от тях и затова позволяват той да ги контролира. Ако чувствате, че сексуалното Ви неопитност Ви задържа в спалнята, тогава трябва да се откажете от това понятие и да поемете отговорност. В крайна сметка най-добрата част от секса е, когато експериментирането Ви помага да откриете страхотни нови начини да зарадвате себе си и партньора си. Хората също понякога се страхуват да поемат контрола, когато не си харесват тялото. Не забравяйте, че в момента в леглото Ви има човек, който го харесва.

Друг случай, при който трябва да поемете контрол, е ако чувствате, че сексуалният Ви живот е скучен. Няма нищо по-лошо от това да се отнасяш към секса като към досадно дело, което просто трябва да се направите. Сексът е предназначен за наслада и ако не я изпитвате, правите нещо нередно. Ако искате да излезете от този коловоз, тогава поемете отговорност и въведете някои нови неща, за да върнете страстта. Независимо дали ще е нещо от BDSM игрите или секси ролева игра, внесете нещо ново в живота си, като кажете на партньора си какво точно трябва да направи.

Купете BDSM аксесоар от Sex Shop Cleopatra, за да разнообразите сексуалния си живот!

Кога е време да се остави контрола

Контролът е добър, но само ако и двамата се радвате на него. Ако контролирането означава, че постоянно диктувате указания на партньора си и се съсредоточавате само върху нуждите си, тогава има вероятност да сте лош сексуален партньор. Ако Вашият партньор се наслаждава на факта, че Вие ​​контролирате нещата и намирате начини да поддържате и двамата щастливи, тогава е чудесно. Но ако не, тогава трябва да отпуснете юздите малко, за да можете да създадете по-добро изживяване за себе си и партньора си. Никой не обича да му се казва какво да прави през цялото време. Ако Вашият партньор иска да опита нещо ново в леглото, тогава трябва да отстъпите малко и да му се доверите за известно време. Може би харесате това, което е намислил.

Ако продължавате да държите авторитет в спалнята и правите едни и същи неща отново и отново, в крайна сметка сексуалният Ви живот ще стане монотонен и няма да можете да го съживите. В някои ситуации е по-добре да се оставите на течението. Сексът е свързан с това да се отървете от задръжките си и да се доверите на Вашия първичен животински инстинкт.

Доверието е важен фактор, когато правите секс с някого. Когато решите да разнообразите нещата малко, така както партньорът Ви желае, Вие му се доверявате да поеме контрола и той ще даде всичко от себе си, за да Ви даде нужното удоволствие. Трябва да спрете да мислите и да пренасищате нещата и да оставите тялото си да прави това, което иска. Ако искате да правите наистина феноменален секс, тогава капризите на Вашия партньор и желанията на Вашето собствено тяло, могат да се окажат отговора.