Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Как да разберем, че сме готови за тройка

Оценете тази статия
(0 Оценки)
Как да разберем, че сме готови за тройка

Имате връзка от няколко месеца и нещата се развиват страхотно. Разбирате се много добре, той харесва Вашите приятели, а Вие неговите, чувството Ви за хумор съвпада и на двамата. Дори Вашата капризна котка няма нищо против присъствието му. И след това той изненадващо задава въпроса: Искаш ли да направим тройка?"

Сърцето Ви започва да прескача, в гърлото Ви засяда буца и не можете да си спомните как да преглътнете. Вдишайте и издишайте. Вдишайте и издишайте. Опитвате се да отговорите, но всичко, което излиза от устата Ви, е скърцане, а не директен отговор, докато преигравате целия филм за дивите неща в главата си.

След най-дългата пауза в неловката история на мълчанието, най-накрая изстрелвате „Не знам“, защото откровено, всъщност не знаете. И така в крайна сметка той си тръгват след още няколко бири, като Ви казва, преди да тръгне, че без да Ви притиска е готов на тройка, ако и Вие искате. Вдигате рамене, опитвайки се да демонстрирате , че сте „готино момиче” и казвате „Ще си помисля“, последвано от секси намигване, което по-скоро изглежда, все едно нещо е влезнало в окото Ви.
Но Вие не просто го „обмисляте“, Вие разчленявате въпроса по-усърдно от експериментите с жаби в училище. Прекарвате часове в Google и разговаряте с приятелите си, опитвайки се отчаяно да разберете дали сте готова за тройка.

Първата тройка не трябва да бъде спонтанна, но внимателно да се обмисли, за да се избегнат всякакви ревностни наранявания, ненужни драми или вътрешни сътресения. Как да разберете дали сте готови за това приключение?

Разберете 4 Основни правила за приятно сексуално преживяване по време на тройка от секс блога на Sex Shop Cleopatra!

Направете го по свое желание

Не го правете просто, за да угодите на партньора си, а защото всъщност жадувате за опита. Ако и двамата сте еднакво възбудени от мисълта за тройка, тогава се гмурнете направо, а не само за да го зарадвате. В противен случай ще бъде неприятно за всички участващи.

Не се чувствате достатъчно смели без алкохол

Ако смятате, че е наложително да се напиете, за да се отпуснете, вероятно не сте готови. Ако трезвен не можете да участвате в тройка, тогава това е ясен знак, че не трябва да се захващате с подобно нещо.

Ревниви ли сте

Ще се наложи да гледате партньора си с друга жена. Ако се страхувате от тази мисълта и ако ревността Ви е възможно да ескалира, натиснете спирачката, преди да е станало твърде късно.

Анализирайте връзката

Вярвате ли на партньора си? Чувствате ли се сигурни и уверени във връзката? Ако е така и ако го искате, тогава направете тройка. Но ако се страхувате, че повече ще им хареса да бъдат с третото лице, тогава това е фина индикация, че нещо куца в отношенията Ви. Освен това, ако имате чувството, че връзката Ви се разпада, тройка всъщност може да изостри напрежението. Ако в миналото е имало изневяра във Вашите отношения, тройка може да отвори стари рани.

Бъдете истински относно емоционалната си стабилност

Не само връзката трябва да има здрава основа, но и Вашето психическо състояние. Ако се чувствате разтревожени или стресирани, подобно преживяване ще повлияе негативно, така че не рискувайте.

Повярвайте на интуицията си

Това е най-добрия съвет.