Категории

Бърза поръчка с телефон: + 359 893 97 31 27

Оригинални подаръци за Коледа и Нова година

Оценете тази статия
(1 Оценка)
Оригинални подаръци за Коледа и Нова година

Били ли сте някога в ролята на Дядо Коледа? Все някога ще се наложи! Ще трябва да имате на чувал пълен с подаръци. Главата Ви ще експлодира с вечните въпроси: „Как да зарадвам родителите си тази година?“, „Какво да купя на моя приятел (приятелка)?“, „Какво да подаря на колегите?“  и т.н. От година на година, поддържайки познатия кръг от приятели, става все по-трудно да се дават отговори на подобни въпроси. И поради тази несигурност страдат както празничното настроение, така и портфейлът. Не се обезкуражавайте! Ние от Sex Shop Cleopatra ще Ви помогнем в избора Ви на подаръци.

Разгледайте специалните коледни предложения от Sex Shop Cleopatra, с които можете да зарадвате любимия човек до Вас!

Новогодишното пазаруване е любимо забавление за някои, но и много омразно за други. И вероятно само откровени мазохисти могат да бъдат доволни от чакането на опашки по моловете или китайските магазини. Хиляди сувенири, тонове ярко червена хартия, метри панделки и серпентин напускат тези дни със скоростта на светлината и на приказни цени. Това, което не се продало от месеци, ще се пренесе под коледните елхи. Само че често се случва нещо, което да отнеме толкова много усилия, време, нерви да не зарадва любим човек, за когото сте се постарали толкова много. И съдбата на още един подарък е да бъде захвърлен и забравен в килера. Сега всичко ще бъде различно! Защото ще изберем подаръци за близки, скъпи, роднини, според ясен план!

Правила за закупуване на новогодишни и коледни подаръци

1. Направете списък на вкусовете и интересите на всички, на които ще правите подарък. Можете дори да им дадете да попълнят комичен формуляр от няколко въпроса:
 - любим цвят;
 - хоби;
 - отношението Ви към домашните любимци;
 - Вашата мечта;
 - любима храна;
 - любима аромат;
 - страната, която бихте искали да посетите. И така нататък.

Отговорите на тези (и други въпроси) ще Ви помогнат в избора на бъдещия подарък.

2. Не забравяйте да се погрижите за опаковката! Тя трябва да отговаря не само на темата за Нова година или Коледа, но и на вътрешното съдържание на кутията, тоест подаръка! Не забравяйте, че опаковката формира първото впечатление както към подаръка, така и към Вас! И още - създава настроението, необходимо за възприемането на подаръка!

3. Не се опитвайте да купувате подаръци за всички свои роднини и приятели в един и същи ден! В допълнение към факта, че ужасно Ви е омръзнало от това, със сигурност ще пропуснете нещо!

4. Правете всички коледни пазарувания с любов! Защото на чисто подсъзнателно ниво човекът, за когото е подаръка, чувства дали сте избрали сте го избрал с цялата си искреност на душата си, или просто да поставите „отметка“ в списъка с изпълнени задачи за Коледа и Нова година!

Да речем, че разбрахме правилата! Сега е ред на подаръците за родители

Коледни подаръци за родители от 25 до 40 години

При тази възраст, се очаква по-малки деца да правят подаръците. Следователно, бащите и майките ще намерят под коледното дърво, направени с любов и старание, новогодишни картички, рисунки и снимки. И както свидетелства опитът на много поколения, тези малки неща, родителите ще пазят до края на живота си на специално място в килера и сърцето.

Коледни подаръци за родители от 40 до 55 години

Възраст на максимална социална активност. Много от децата вече са пораснали, а родителите живеят жизнен, пълноценен живот. Какво може да бъде интересен подарък за родители от 40 до 55? 

 - семеен портрет;

 - нещо с колекционерска стойност (марки, монети, щампи, фигурки, часовници, книги и т.н.);

 - почивка в страната или чужбина! Със сигурност ще оценят възможността да се отпуснат след изтощителна работна година! И докато почиват, направете още една изненада за тях - направете ремонт на жилището им (или поне направете основно почистване)! Със сигурност ще бъде запомнено за цял живот;

 - романтична вечеря в ресторант. Дайте възможност на родителите да се почувстват специални, млади, влюбени! Нека да си поговорят в романтична атмосфера извън дома;

 - "вкусна кошница." Един от персонализираните и сравнително евтини подаръци. Подарете на родителите си пълна кошница с любимите им лакомства. Купете хубаво вино, сладкиши, плодове. Най-трогателното нещо в такъв подарък е, че помните вкусовете им, знаете какво обичат!

Коледни подаръци за родители на 55 и повече години

Най-добрият подарък за зрели родители за Коледа и за всички останали празници е Вашето внимание. По правило зрелите деца ден след ден, решавайки наболелите си проблеми от ежедневието, забравят да се обадят, пишат и да посещават родителите си. Направете им неочаквана изненада: организирайте братя и сестри, други роднини и им отидете на гости! С коледна елха, сладкиши, усмивки!

А от материалните подаръци им вземете нещо запомнящо се: хубава книга с пожелание, гравирано бижу, фотоапарат (ще се радват да снимат внуци, роднини и наистина светли моменти от живота). И също така - можете да направите ретро видео или албум от щастливи семейни снимки. Родителите, които сега имат много свободно време, ще седят с часове над такъв подарък, усмихвайки се!

С какъв подарък да изненадате гаджето си

Коледен подарък за момиче

Ако връзката Ви е от скоро и все още не живеете заедно, изненадайте любимата си, като я посетите в 2 сутринта в костюм на Дядо Коледа и с торба сладки! Със сигурност тя ще оцени не само Вашето творчество, но и чувството Ви за хумор!

Подаръците за любимата могат да бъдат разделени в няколко категории:

- парфюми - сексолозите казват, че момичетата много харесват, когато излъчват аромата, избран от любимите им хора;

- процедури за разкрасяване - например уикенд в СПА курорт, масаж, фитнес център, йога. Въпреки че, такива подаръци трябва да се желаят от нея, защото в противен случай добрите Ви намерения, ще предизвикат караници и негодувание („Значи той ме смята за недостатъчно красива?“).

- романтични подаръци - направете неочаквана изненада! Например закарайте я на участие на любимата й група и пейте заедно песните им;

- домашен любимец. Тук трудно ще сбъркате. Само трябва да е животно, което тя обича.

- еротично бельо - това, освен, че е подарък за нея, Вие също много ще му се радвате. Тя със сигурност ще се почувства секси и ще й подейства много добре на самочувствието и коледното настроение;

- секс играчка - тук имате голям избор. Каквото и да изберете, ще го използвате заедно и в допълнение на горната точка ще прекарате незабравими празници.

Купете секс играчки за жени от Sex Shop Cleopatra, за незабравими нощи! 

Коледен подарък за момче

Що се отнася до подаръка за любимия, също трябва да се ръководите от интересите и хобитата му:

- пада си по електрониката - компютърни джаджи, смарт гривни, дронове, телефони. Всичко, за което си мечтае от известно време.

- води активен начин на живот и не си представя да лежи на дивана пред телевизора? Подарете му (и на себе си едновременно!) почивка в някой ски курорт! Светът е пълен с много интересни места, където можете да се насладите на коледната си почивка с любимия човек!

- мъжки секс играчки - мастурбатори, пенис помпи, простатни стимулатори, каквото и да му вземете, той ще се забавлява много. А когато той е щастлив, това ще се отрази на връзката и секса Ви.

Купете секс играчки за мъже от Sex Shop Cleopatra, за най-чувствена наслада!

- и , разбира се, не забравяйте за романтичните подаръци! Подарете му вечеря за двама край камината, която бавно ще прерасне в страстна нощ! Вие ще сте облечена със съблазнително секси бельо, ще звучи тиха музика, ще сте подготвили ароматни и масажни свещи и ще направите така, че никога да не забрави тази Коледа.

Подаръци за приятели

Ако сте креативна личност, изобщо няма да е трудно да изненадате приятели в новогодишната нощ! Подарете им портрет, бродерия, ръкавици, играчка за коледно дърво или ръчно изработена свещ.

Можете също така да зарадвате роднини с билети за концерт на любимата им група, футболен отбор или за театър.

Шоколад, свещи, торта и шампанско. Да получите като подарък за Коледа „вкусен“ подарък ще бъде приятно както за колегите, така и за роднините.

И, разбира се, не забравяйте за напълно лични, ексклузивни подаръци за любимите си приятели, например поканете стриптизьор/ка, облечен като Дядо Коледа или Снежанка. В този случай също е много подходящо да подарите и секс играчка, с която да се забавляват сами или с половинките си. Със сигурност този подарък няма да хване прах, захвърлен в килера или под леглото. Ще му се наслаждават дълги години и ще са Ви много благодарни, за удоволствието, което сте им подарили.

Не забравяйте в навечерието на коледните празници да дарите своето семейство, приятели и роднини с любов и внимание! И тогава дори най-студените нощи ще се стоплят от благодарни сърца!